Klinikkens arbejdsområder

Klinikkens arbejdsomåder

Hvad laver vi?

I klinikken varetager vi patienter med symptomer fra øre-, næse- og halsregi. Vi modtager børn og voksne med smerter i ører og hals, luftvejs- og mellemørebetændelser, allergisymptomer, svimmelhed, hørenedsættelse, snorkeproblemer og meget andet.

Der udføres på alle patienter en lægelig undersøgelse og vurdering. Ved behov kan der suppleres med øvrige undersøgelser, som udføres af klinikkens øvrige personale.

Speciallægerne udfører ultralydsundersøgelse af halsbløddele samt bi- og pandehuler, undersøgelse af næse og svælg med fiberscop, microskopi af ører, fiberoskopisk undersøgelse af næse, næsesvælg, hals og strubehoved m.v.

Desuden opererer vi i klinikken børn for polypper, ligesom vi lægger dræn i trommehinden. Der foretages derudover indgreb af mindre karakter i lokalbedøvelse, herunder fjernelse af små knuder, fjernelse af næsepolypper hos voksne, el-brænding af næsens slimhinde m.v.

Klinikkens personale udfører undersøgelser, ordineret af lægen, herunder høretest, trykmåling, priktest m.v.

Hos klinikkens sygeplejerske er det muligt at bestille tid til ørerens, uden behov for en ørelæge.

Desuden er det klinikkens sygeplejerske der varetager vaccination af allergipatienter samt – efter at patienten er undersøgt af læge – forestår elektronisk udredning af patienter med svimmelhed.

Læs mere om ørelæge og halslæge i Esbjerg.